Kärleksbrev till Malung

Det var någon som sa att Malung är det originaltätaste samhället i Sverige och jag undrar om inte det stämmer. Det är antagligen därför jag älskar det där stället så mycket.
Jag flyttade upp till Malung 1993 för att plugga på Hotell & Restaurangprogrammet. Jag gick klart utbildningen men jag hade hittat något som var roligare än att laga mat – Musik!

Jag flyttade till Stockholm men efter två-tre år var jag tillbaka i Malung för att starta firma & därmed börja spela på heltid. Detta är 12 år sedan. Otroliga år då jag fått göra det jag vill helst. Det har varit hårt jobb, mycket slit men på något galet sätt är det värt det.

Numera har vi ett distansförhållande, Malung & jag, då jag har bosatt mig i Stockholm. Men ”amor vincit omnia”, kärleken övervinner allt, säger dom ju!

I skrivande stund är vi på väg till Malung, min gitarrist Jonas & jag. Det är vecka 29 & det innebär dansbandsvecka, vilket är kult. Vi ska spela på Grönlandsscenen imorgon torsdag kl 13.15. Resten av musikerna sluter upp på plats. Det ska bli så kul att träffa en massa gamla kompisar & förhoppningsvis festa lite på kvällen också.

Må solen lysa på oss nu! Ciao