Recension i Allas

Annis Brander – Glass People In The Woods

Betyg: aaaa

Många plattor man lyssnar på kan avfärdas redan efter några genomlyssningar (en del faktiskt ännutidigare). Här kommer dock en som växer med varje lyssning. Annis Brander skriver bra låtar och har till det en behaglig röst. Hon rör sig med härliga arrangemang och en ovanlig instrumentering av violiner, dragspel, banjo och trombon, lyssna exempelvis till underbara ”More than Ice cream”. Det sägs att plattan är inspelad som terapi. Och snacka om att det fungerar – i alla fall för oss som får lyssna på resultatet.
MikaelFrohm (Allas nr 43, 2011)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s