Första recensionen av nya plattan

Lidköpingsnytt skrev roligt & fint om ”Glass people in the woods”. Det blev trevlig läsning samtidigt som frukosten avnjöts hemma hos min lilla Mamma som jag hälsar på just nu.


…”Säger er namnet Annis Brander något?
Mig sade det ingenting tills igår då det dök upp en CD på redaktionen inför släppet av hennes andra skiva, ”Glass People in the Woods”.  Nu är jag väl inte särskilt bra måttstock på vad som är inne musikaliskt – jag som sällan lyssnar på mer än på radions P1 och på så suspekta och utdöende saker som blåsmusik. Nyfikenheten var dock stor och cd: n avlyssnades.
Snabbt kunde jag konstatera att det här var riktigt bra”…


Läs hela recensionen här…  www.lidkopingsnytt.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s