Rösta gärna på moi=Annis

Befinner mig på Lundsbrunns kurort & laddar inför gig. Har ätit god mat & spanar just nu in vad det är för folk här ikväll. Några danskar, en stockholmare, ett yngre par som är ganska nyförälskade (gissar jag), ett äldre par (som har varit förälskade), trevlig personal som stressar runt & sist men inte minst Tommy Nilsson i stereohögtalarna.

Jo, det pågår en tävling där man kan vinna Pr i tidningen Metro. Skulle sitta bra nu när jag ska släppa min nya platta. Gå gärna in & rösta på mig där. Tryck på hjärtat till vänster i bild så dyker det upp en ruta. Tack på förhand!

Rösta här!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s