Nybörjare!

Jag sitter i grannens kök & dricker kanel-te & försöker bli klok på hur jag ska göra nya ”flikar”, lägga upp videos, bilder & inlägg här. Det var en kollega som tipsade om blogger & jag tyckte att det lät smidigt & bra. Fast det är ju alltid lite klurigt innan man lärt sig. Kommer ihåg att jag satt likadant med FB & myspace när jag startade konton där.

Kolla gärna in min sida på Facebook & tryck på Gilla knappen där så blir jag glad

http://www.facebook.com/pages/Annis/57236796183

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s